• Hai sa invatam

  ...sa gandim si sa vorbim intr-o limba straina.

  LANGUAGE CENTER este un centru de limbi straine dedicat celor care doresc sa invete o limba straina sau sa-si perfctioneze cunostintele acumulate, oferind cursuri atat pentru personae fizice cat si diverse companii si institutii.

  Language Center este o firma tanara si dinamica in care profesorii folosesc metode interactive si tehnici moderne de invatare, printr-o abordare placuta, vesela, eficienta, comunicativa.

  Cursurile noastre de limbi straine ( germana, engleza, franceza, italiana si spaniola cat si romana) sunt organizate in cursuri colective: grupe de 3-5 studenti sau in doi, sistem tandem. Daca nu doresti sa frecventezi cursurile colective poti beneficia de un curs individual (profesor- cursant) in care iti alegi singur programul de desfasurare a cursurilor cat si ritmul de invatare al limbii straine.
  Language Center ofera celor care nu se pot deplasa la sediul firmei cursuri Online pe skype.

  De ce noi?

  • LANGUAGE CENTER este un centru de limbi straine unde puteti sustine si examene in vederea obtinerii certificarilor de competenta lingvistica.

   Ca si o noutate centrul LANGUAGE CENTER ofera clientilor posibilitatea de a opta nu numai pentru un curs standard ci si pentru cateva ore (in functie de necesitate) in vederea aprofundarii cunostintelor. Aceste ore se pot urma atat la sediul firmei cat si online.


  • Serviciile LANGUAGE CENTER sunt complete, beneficiind de sali moderne, cele mai bune si mai noi manuale, metode de predare interesante motivante cat si de profesori calificati ce se adapteaza necesitatii cursantilor.

   Scopul centrului este de a forma deprinderea cursantilor in a comunica liber intr-o limba straina: sa inteleaga dupa auz, sa citesca, sa traduca, sa stapaneasca normele grammaticale si nu in ultimul rand sa converseze.
  lc
 • Cursuri de limbi straine

  Centrul de limbi straine si recrutare LANGUAGE CENTER are placerea de a va oferi cursuri de limba ENGLEZA, GERMANA, ITALIANA, FRANCEZA, ROMANA dupa cum urmeaza:

  • • GENERAL - toate nivelurile
  • • BUSINESS/BUSINESS CORESPDONDENCE - toate nivelurile
  • • SPECIAL - comert, tehnic, hotelier, asistenta medicala, marketing, banking etc.

  Oferim evaluare GRATUITA inaintea inceperii cursurilor, printr-un test de plasare!

  Puteti alege dintre urmatoarele VARIANTE:

  ONLINE pentru cei care au deja B1 - plata pe ora sau standard
  PERSONALIZAT cursuri personalizate (conversatii, gramatica, terminologie medicala in germana) - plata pe ora
  INDIVIDUAL 36 de ore impartite in 18 sedinte + 1 SEDINTA BONUS
  TANDEM (doua persoane) 40 de ore - 20 sedinte + 1 SEDINTA BONUS
  GRUPA (de la 3 persoane in sus) 50 de ore - 25 sedinte + 1 SEDINTA BONUS

  Orarul cursurilor se vor stabili de comun acord cu clientii, precum si continutul cursurilor, in cazul in care exista cereri speciale in acest sens. Cursurile se pot desfasura la sediul nostru, online, sau la sediul clientului (in cazul firmelor cu numar mare de participanti).

 • Colaboratori

  in curand.

 • Diplome \ Atestate

  Certificatul de competenta lingvistica

  Certificatul de competenta lingvistica se emite pentru toate limbile străine pe care le oferim. Certificatele sunt în conformitate cu prevederile şi standardele europene ( Paşaportul Lingvistic European ).
  Certificatele se obţin în baza unui test ( oral şi scris ). Testarea se face doar la sediul societaţii noastre, în baza unei probramări în prealabil telefonică sau prin e-mail.
  Toate certificatele de competenţă au valabilitate nelimitată.

  Diplome

  Diplomele se eliberează după fiecare curs absolvit, indiferent de nivel sau numărul de ore pe care le-a susţinut. Punctajul testului final trebuie să fie mai mare de 55%.

  Nivelurile lingvistice

  Cadrul European Comun de Referinta - Niveluri de referinta - Scoala Gloabal
  Click aici »

 • Inscriere

  Inscriere online
  in curand...

 • Contactati-ne...

  Adresa: Str. Traian Mosoiu nr. 3, Oradea

  Telefon: 0259.422.245

  Mobil:
  0724.000.132 - Vodafone
  0740.842.601 - Orange

  E-mail: office@language-center.ro

  personal...


  Harta mai mare

  sau prin e-mail.

  TRIMITE Sterge
 • Parerea ta conteaza

  Parerile clientilor nostri sunt foarte importante pentru noi. Va rugam sa completati cartea noastra de oaspeti.